Oi Jeesus Mestari

Tiedä ystävä elämäsi tiellä, ilman Jeesusta on murhetta vaan. Tule Golgatalle jo tänään, Jeesus siellä on, armon Hän sua. Tule nöyränä Herran eteen. Uuden elämän ja onnen saat sä Jeesukselta <3

Katselen ulos ikkunasta, ulkona sataa lunta. Odotan että sää lämpenee ja katoltakin sulaisi suuri lumikinos alas. Tiedätkö ystävä, että on hyvä olla kiitollinen! Elämäni on ollut aikamoinen seikkailu hyvässä ja huonossa. No kellapä ei. Elämän käänteitä tulee mietittyä jälkikäteen.

Odotan kovasti, että maaliskuussa kevätaurinko taas paistaa kirkkaalta sinitaivaalta ja voin upottaa sormeni kukkamultaan, on mullanvaihtoaika. On ilo nähdä kasvun ihmettä kun uusia lehtiä alkaa kasvaa viherkasveihin. Ajattelin ostaa muutamia uusia kukkivia viherkasveja, iloksi kesäpäiviin. Ostin vuosi sitten mielenkiintoisen kirjan nimeltään: Valokuva Jeesuksesta; Juha Hiltunen. Kirja kertoo suloisen ja kauniin uutisen siitä kuinka Herrallani oli kääriliinoissa kukkaruunu. Odotan hyviä uutisia, hyvät uutiset piristävät meitä jokaista.

Oi Jeesus Mestari sanoin valoisia helmikuun lopun päiviä sulle!

https://www.youtube.com/watch?v=dKZuhxfYjzo


23.2.2021 mira <3