Oi Jeesus Mestari

Tiedä ystävä elämäsi tiellä, ilman Jeesusta on murhetta vaan. Tule Golgatalle jo tänään, Jeesus siellä on, armon Hän suo. Tule nöyränä Herran eteen. Uuden elämän ja onnen saat sä Jeesukselta <3

Katselen ulos ikkunasta, ulkona sataa lunta. Odotan että sää lämpenee ja katoltakin sulaisi suuri lumikinos alas. Tiedätkö ystävä, että on hyvä olla kiitollinen! Elämäni on ollut aikamoinen seikkailu hyvässä ja huonossa. No kellapä ei. Elämän käänteitä tulee mietittyä jälkikäteen.

Odotan kovasti, että maaliskuussa kevätaurinko taas paistaa kirkkaalta sinitaivaalta ja voin upottaa sormeni kukkamultaan, on mullanvaihtoaika. On ilo nähdä kasvun ihmettä kun uusia lehtiä alkaa kasvaa viherkasveihin. Ajattelin ostaa muutamia uusia kukkivia viherkasveja, iloksi kesäpäiviin. Ostin vuosi sitten mielenkiintoisen kirjan nimeltään: Valokuva Jeesuksesta; Juha Hiltunen. Kirja kertoo suloisen ja kauniin uutisen siitä kuinka Herrallani oli kääriliinoissa kukkaruunu. Odotan hyviä uutisia, hyvät uutiset piristävät meitä jokaista.

Oi Jeesus Mestari sanoin valoisia helmikuun lopun päiviä sulle!

https://www.youtube.com/watch?v=dKZuhxfYjzo


23.2.2021 mira <3


Kuulen villiyrttien kutsun

Pihakeinun katto heiluu tuulessa ja omenapuun kapeat oksat heiluvat kevätpakkassäässä pihallamme. Tuore kahvi valuu kahvipannussa, istahdan kohta sohvalle juomaan tuota höyryävää juomaa. Aloitin opiskelemaan villien vihreiden maailmaa. Olen rakastanut aina luontoa ja kukkia. Muutama vuosi sitten jo mietin viheralaa, jota pääsin opiskelemaan tässä maaliskuussa. Opiskelun tiimoilta ajelen Pohjois-Karjalaan kesällä. Elokuussa avaan uudistetut kotisivuni, josta minut voi sitten tilata ohjaamaan villiyrttien maailmaan eri vaihtoehdoin. Noilta uudistuvilta kotisivuiltani elokuussa (2021) voi myös edelleen kysyä minua gospelkonsertoimaan entiseen tapaan :)

Lähiviikkoina minusta ilmestyy myös juttu Ristin Voitto lehdessä. Voimia teille jokaiselle myllertävän maailmamme tilanteiden keskellä sekä auringonsäteitä ja Isän läsnäoloa elämääsi; Päivä vain ja hetki kerrallansa sanoin.

https://youtu.be/DfUWdo7OYOY


5.3.2021 mira <3 

Se on sittenkin totta

Raamattu Jumalan Sana on totta. On aivan ihmeellistä, että Jeesuksen opetukset ja tapa elää on jätetty meille ohjenuoraksi. Jumala puhuu Sanansa kautta meille ihmisille kun taas sielunvihollinen silmien kautta kuten Sana meille kertoo sen: elämän korskeus ja silmäin pyyntö jne. Oletko miettinyt ympärilläsi olevaa maailmaa? Onko sinulla hyvä olla?

Tasainen maailmamme: https://www.youtube.com/watch?v=1vPMD3wmaZo

Job 26:7 kuvaa maailman tyhjään avaruuteen ripustettuna: "Tyhjyyden päälle hän on levittänyt taivaan, olemattoman varaan hän on ripustanut maan." Maa on piiri (Job 26:10). "Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan - -." (Jes. 40:22.)

Jumala puhalsi sieraimiimme elämänhengen 6000 vuotta sitten. Ensin Isä oli ystävämme mutta kun ihminen lankesi syntiin tilanteemme muuttui. Jumalan pelastussuunnitelma: 2000 vuotta sitten Raamatun ennustuksia toteutui ja syntien sovittaja Jeesus Messias syntyi ja kuoli Jumalan tahdosta ristinpuulla Israelin maalla. Nyt me voimme saada tuon yhteyden takaisin Jumalan kanssa saadessamme syntimme anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä, hänen kuolemansa kautta. Ilouutinen on kuitenkin se, että nyt voit elää rauha sydämessä tänäpäivänä missä oletkaan kun annat elämäsi Jeesukselle. Pääset kerran perille taivaan kotiin kun maailmamme aika loppuu.

Kiitos Jumalalle armostaan, tule Herra Jeesus.

https://www.youtube.com/watch?v=_qJMl95lb9k


17.3.2021 mira <3


Jumalan kädessä

Suomessa ja koko maanpiirissä kuohuu. Uutiset ja keltainen lehdistö kertovat meille asioita jotka ovat saaneet meidät kaikki mietteliäiksi. Mikä kaiken takana on? Onko oikeasti kyseessä meidän hyvinvointimme? Miksi meitä pakotetaan siihen tai tähän? Suomessa on perustuslaki, joka suojelee. Olemmeko tietoisia tästä. Olemme saaneet elää rauhassa hyvin pitkään Suomessa. Jumala auttoi maatamme sodissa ja silloisen presidentin rukous sopii tähän päivään maaliskuussa 2021 Suomen puolesta.

Presidentti Kyösti Kallion

rukous Suomen puolesta Talvisodan aikaan

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.
Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra, sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.
Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme. Herra Jeesus Kristus, kaiken me voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Aamen

Päivä vain, virsi 338

Päivä vain se mua lohduttaapi,  hetkinen vain yksi kerrassaan. Isän käsi kaikki hallitseepi, onnetonko oisin lapsenaan? Isän sydän kaikki oikein johtaa, kukin päivä saapi osansa, vuoroin mua suru ilo kohtaa, vuoroin tunnen tuskaa onnea. Häntä itse mulle tahtoo antaa joka hetki uutta armoaan. Päivän huolet tahtoo kantaa, voimallinen neuvonantaja. Näin hän mua vaalii suojelleehen, maassaan omaisuuttaan kallista. Niinkuin päiväs lausuu lapsellensa, on sun voimasikin oleva. Saan siis turvallisna hiljaa aivan, lupauksiin luottain uskoa. Etten hylkäis alla tuskan vaivan, lohdutusta jok on Sanassaan. Näin nyt saan mä kaikki kädestäsi, tulkoon sitten mitä tulleekaan, lyhyt hetki vain on elämäni sitten alkaa aamu rauhan maan.


26.3.2021 mira <3