Bio

Hei! Olen gospel-laulaja Mira Johanna Kilpeläinen o.s. Kunnasluoto (1974). Tämän lisäksi minulla on matkaoppaan ja puutarhurin paperit.

Syntyjäni olen Kouvolan Korialta. Kuulin Jeesuksesta ensimmäisen kerran ollessani alakouluiässä. Tulin uskoon seurakunnan nuorten leirillä teini-iässä. Aikuisena etsin itselleni sopivaa ammattia, koulujeni jäätyä kesken. Päädyin osallistumaan myös tangomarkkinoille 1999 ja myös vuonna 2000. Vuosi 2000 toi heinäkuussa Seinäjoen tangomarkkinoilla voiton ja minut kruunattiin tangokuningattareksi. Sain kiertää voiton myötä tanssimusiikkia laulaen n. 10 vuotta. Nämä keikat veivät myös 2001 Yhdysvaltojen Floridaan sekä Kanadan Vancouveriin.

Levoton elämäntapa ja musiikkimaailman raadollisuus saivat minut voimaan huonosti. Tein parannuksen vuoden 2011 lopussa, silloin lopetin tanssikeikat. Siirryin 2012 gospelmusiikkiin, laulujeni aihe muuttui kokonaan. Näin rauha palasi sydämeeni. Gospel-keikkojen alettua olen saanut käydä myös Espanjan Fuengirolassa 2018-2019 laulamassa Jeesuksesta. Jeesus on tie elämään ja rauhaan.

Tulen mielelläni seurakuntaanne musiikkivieraaksi esim. naistenpäivänä, musiikkijumalanpalvelukseen, evankelioivaan toritapahtumaanne tai laulamaan jouluisen konsertin. Mahdollisuus on myös konsertoida yhdessä pianistin kanssa gospel- tai joulukonsertin merkeissä esim. kirkoissa. Konsertit toimivat myös yrittäjien juhlissa. Äänentoisto & valot tilattavissa tarvittaessa. Kouluvierailut toimivat hyvin opettajien ja oppilaiden virkistyshetkinä.

Ota minuun yhteyttä ja kysy lisää!

Sinuun kun turvaan (2017)

"Mira Kunnasluodon Sinuun kun turvaan kuvastaa myös kokonaisuutena upeasti tämän hetken laadukkainta tarjolla olevaa hengellistä musiikkia. Kun levyllä yhdistyvät taitava, miellyttävän äänen omaava laulaja, syvälliset sanoitukset sekä laadukas tuotanto, ei lopputulos voi olla kuin upeaa kuultavaa." (lupaus.net)


Näytä värisi (2015)

"Harvemmin näin hienolla tavalla alkuperäisiä kunnioittavia uudelleenäänityksiä tulee vastaan. Yksinkertaisten sovitusten, äänenkäsittelyn ja suoraviivaisen laulutyylin yhdistelmä kuvastaa niin mainiolla tavalla aikaansa, ettei lopputuloksesta voi olla nauttimatta." (lupaus.net)

Levytykset

Albumit

Mira Kunnasluoto 2000

Riisuttu 2005

Näytä värisi 2015

Jouluyö 2015

Sinuun kun turvaan 2017

Singlet

Mieheni 2000

Yö on jo jäänyt taa 2005

Suuri rakkaus 2006

Kaulakoru 2007

Tänään, tässä, näin 2008

Korsika 2010

Mennään fiiliksellä 2010

Harhakuvia 2011