Bio

Hei! Olen gospel- laulaja Mira Johanna Kunnasluoto (1974). Syntyjäni olen Kouvolan Korialta. Laulajan urani alkoi Seinäjoen tangomarkkinoilla vuonna 2000. Voitin silloin tangokuningattaren kruunun vuosituhannen ensimmäisenä! Sain kiertää Suomea tanssimusiikin parissa ja keikat veivät myös 2001 Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Siirryin 2012 gospelmusiikkiin kutsumukseni mukaisesti. Gospel keikkojen myötä olen saanut käydä myös Espanjassa. Jeesus on tie elämään. Tänäpäivänä laulujeni aihe on Jeesus Kristus, minun Herrani ja Jumalani. Toinen ammattini on puutarhuri, opiskelen myös tällähetkellä Kainuun ammattiopistossa matkaoppaan ammattiin. Valmistun tammikuun loppuun mennessä 2019.

Tulen mielelläni seurakuntaanne musiikkivieraaksi esim. naistenpäivänä, musiikkijumalanpalvelukseen, toritapahtumaanne tai laulamaan jouluisen konsertin. Mahdollisuus on myös konsertoida yhdessä pianistin kanssa gospel- tai joulukonsertin merkeissä esim. kirkoissa. Konsertit toimivat myös yrittäjien juhlissa. Äänentoisto & valot järjestyvät tarvittaessa. Kouluvierailut toimivat hyvin opettajien ja oppilaiden virkistyshetkinä.

Ota minuun yhteyttä ja kysy lisää!

Levytykset

Albumit

Mira Kunnasluoto 2000

Riisuttu 2005

Näytä värisi 2015

Jouluyö 2015

Sinuun kun turvaan 2017

Singlet

Mieheni 2000

Yö on jo jäänyt taa 2005

Suuri rakkaus 2006

Kaulakoru 2007

Tänään, tässä, näin 2008

Korsika 2010

Mennään fiiliksellä 2010

Harhakuvia 2011


Jeesus Kristus:

Minä olen tie, totuus ja elämä. Isän luo ei pääse muuten kun tulemalla minun luokseni. Joh.14:6 (Elävä uutinen 1976)

Jumala rakasti maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa sitä varten, ettei kukaan, joka uskoo häneen, joutuisi perikatoon, vaan saisi ikuisen elämän. Joh.3:16 (Elävä uutinen 1976)

Jeesus rakastaa sinua! Hän tulee pian takaisin. Oletko tähän valmis? Jos tahdot vastaanottaa Jumalan lahjan voit rukoilla alla olevan rukouksen sanoin ja vastaanottaa uuden elämän Kristuksessa.

Pelastusrukous

Isä, minä olen tehnyt syntiä Sinua vastaan ja haluan saada syntini anteeksi. Uskon, että Poikasi Jeesus Kristus kuoli ristillä minunkin puolesta ja sovitti verellään syntini. Anna anteeksi kaikki syntini ja pese minut puhtaaksi Jeesuksen verellä. Isä, ota minut omaksesi. Jeesus, tule minun Herrakseni ja Vapahtajakseni. Tule sydämeeni asumaan. Annan elämäni kokonaan Sinulle. Kiitos, että annoit anteeksi kaikki syntini ja teit minut vapaaksi. Kiitos Sinun suuresta armostasi. Tahdon nyt lähteä seuraamaan sinua. Aamen

Nyt tahdon onnitella sinua. Olet nyt elävän Jumalan lapsi ja elämäsi suunta on kääntynyt. Nyt on hyvä alkaa lukemaan Raamattua (aloita vaikka Johanneksen evankeliumista) ja etsiä seurakunta esim. omalta paikkakunnaltasi josta löydät muitakin Jeesuksen seuraajia. Pääset näin rakentumaan ja kasvamaan uskossasi.