Bio

Hei! Olen gospel-laulaja Mira Johanna Kilpeläinen o.s. Kunnasluoto (1974). Tämän lisäksi minulla on matkaoppaan ja puutarhurin paperit.

Syntyjäni olen Kouvolan Korialta. Kuulin Jeesuksesta ensimmäisen kerran ollessani alakouluiässä. Tulin uskoon seurakunnan nuorten leirillä teini-iässä. Aikuisena etsin itselleni sopivaa ammattia, koulujeni jäätyä kesken. Päädyin osallistumaan myös tangomarkkinoille 1999 ja myös vuonna 2000. Vuosi 2000 toi Seinäjoen tangomarkkinoilla voiton ja minut kruunattiin tangokuningattareksi. Sain kiertää voiton myötä tanssimusiikkia laulaen n. 10 vuotta. Nämä keikat veivät myös 2001 Yhdysvaltojen Floridaan sekä Kanadan Vancouveriin.

Levoton elämäntapa ja musiikkimaailman raadollisuus saivat minut voimaan huonosti. Tein parannuksen vuoden 2011 lopussa, silloin lopetin tanssikeikat kokonaan. Siirryin 2012 gospelmusiikkiin, laulujeni aihe muuttui kokonaan. Näin rauha palasi sydämeeni. Gospel-keikkojen alettua olen saanut käydä myös Espanjan Fuengirolassa 2018-2019 laulamassa Jeesuksesta. Jeesus on tie elämään ja rauhaan.

Tulen mielelläni seurakuntaanne musiikkivieraaksi esim. naistenpäivänä, musiikkijumalanpalvelukseen, evankelioivaan toritapahtumaanne tai laulamaan jouluisen konsertin. Mahdollisuus on myös konsertoida yhdessä pianistin kanssa gospel- tai joulukonsertin merkeissä esim. kirkoissa. Konsertit toimivat myös yrittäjien juhlissa. Äänentoisto & valot tilattavissa tarvittaessa. Kouluvierailut toimivat hyvin opettajien ja oppilaiden virkistyshetkinä.

Ota minuun yhteyttä ja kysy lisää!

Sinuun kun turvaan (2017)

"Mira Kunnasluodon Sinuun kun turvaan kuvastaa myös kokonaisuutena upeasti tämän hetken laadukkainta tarjolla olevaa hengellistä musiikkia. Kun levyllä yhdistyvät taitava, miellyttävän äänen omaava laulaja, syvälliset sanoitukset sekä laadukas tuotanto, ei lopputulos voi olla kuin upeaa kuultavaa." (lupaus.net)


Näytä värisi (2015)

"Harvemmin näin hienolla tavalla alkuperäisiä kunnioittavia uudelleenäänityksiä tulee vastaan. Yksinkertaisten sovitusten, äänenkäsittelyn ja suoraviivaisen laulutyylin yhdistelmä kuvastaa niin mainiolla tavalla aikaansa, ettei lopputuloksesta voi olla nauttimatta." (lupaus.net)

Levytykset

Albumit

Mira Kunnasluoto 2000

Riisuttu 2005

Näytä värisi 2015

Jouluyö 2015

Sinuun kun turvaan 2017

Singlet

Mieheni 2000

Yö on jo jäänyt taa 2005

Suuri rakkaus 2006

Kaulakoru 2007

Tänään, tässä, näin 2008

Korsika 2010

Mennään fiiliksellä 2010

Harhakuvia 2011

Jeesus Kristus:

Minä olen tie, totuus ja elämä. Isän luo ei pääse muuten kun tulemalla minun luokseni. Joh.14:6 (Elävä uutinen 1976)

Jumala rakasti maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa sitä varten, ettei kukaan, joka uskoo häneen, joutuisi perikatoon, vaan saisi ikuisen elämän. Joh.3:16 (Elävä uutinen 1976)

Jeesus rakastaa sinua! Hän tulee pian takaisin. Oletko tähän valmis? Jos tahdot vastaanottaa Jumalan lahjan voit rukoilla alla olevan rukouksen sanoin ja vastaanottaa uuden elämän Kristuksessa.

Pelastusrukous

Isä, minä olen tehnyt syntiä Sinua vastaan ja haluan saada syntini anteeksi. Uskon, että Poikasi Jeesus Kristus kuoli ristillä minunkin puolesta ja sovitti verellään syntini. Anna anteeksi kaikki syntini ja pese minut puhtaaksi Jeesuksen verellä. Isä, ota minut omaksesi. Jeesus, tule minun Herrakseni ja Vapahtajakseni. Tule sydämeeni asumaan. Annan elämäni kokonaan Sinulle. Kiitos, että annoit anteeksi kaikki syntini ja teit minut vapaaksi. Kiitos Sinun suuresta armostasi. Tahdon nyt lähteä seuraamaan sinua. Aamen

Nyt tahdon onnitella sinua. Olet nyt elävän Jumalan lapsi ja elämäsi suunta on kääntynyt. Nyt on hyvä alkaa lukemaan Raamattua (aloita vaikka Johanneksen evankeliumista) ja etsiä seurakunta esim. omalta paikkakunnaltasi josta löydät muitakin Jeesuksen seuraajia. Pääset näin rakentumaan ja kasvamaan uskossasi.